Sunday, December 28, 2008

Otteogtyvende december



Skagen i julen...

byen havde nogle fine juleengle i pileflet og lys på cirka tre meter stående rundt omkring på gader og pladser - og på en mark midt i det hele langt ude i ingenting! De var rigtig, rigtig nydelige især om aftenen, og de fleste butikker havde en lang granguirlande under tagskægget, pyntet med lys. Det var virkelig yndigt at gå eftermiddagstur op og ned ad hovedgaden.
Men vinderen er alligevel den meget low-key pyntning af Skagen Stationsplads... da vi kom, var der lys i de tre af adventslysene, og resten af ugen var der naturligvis gang i alle fire. Der var noget fortid, noget ultraenkelt og meget charmerende over stationspladsen, som guirlander og pileflet ikke kunne have gjort bedre.



Var jeg glad for at være i Skagen? Jeg var MEGET glad for at være i Skagen. Billedet er taget juledags morgen, hvor vejret var forbilledligt - stort set vindstille, skyfrit og vild sol. Og - for den interesserede beskuer - ny pyjamas i julegave!



Og jeg vil også lige dele vores julemiddag. Frank var ganske vist lidt bekymret, "jeg har jo aldrig lavet and før...", men han lavede en fortræfffelig julemiddag til os. And med æbler, svesker, rødkål og to slags kartofler. Og sovsen - uha, den var god, men han havde også kogt fond i flere timer. Den vil vi smile sultent til, når vi tænker tilbage på den....

No comments: