Monday, December 10, 2007

10. decemberPipsi keder sig. Og for at imødegå flere af de ildelugtende tisserier i tasker, sko og hvad vi ellers har, osm udelukkende tjener til at gøre opmærksom på, HVOR kedeligt her er, har jeg udtænkt diverse beskæftiglsesmuligheder til hende. En folder fra Inges kattehjem foreslår at lægge en sættekasse ud - med tørfoder i. Så skal katten grave efter hver enkelt. SMART!!! Og vi havde jo Franks sættekasse i kælderen, så den hentede jeg op.
Desværre var Pipsi ikke lige til sinds at gøre ret meget for sine foderkugler... hun plejer jo bare at få dem?! Nogle gange skal hun bokse dem ud uder kommoden eller tv-møblet, men dét er jo sjovt... ideen med at skulle grave efter guffere fængede ikke.

Men... i nat vågnede Frank ved at der var et farligt leben i stuen - katten havde overgivet sig og var gået på gufferjagt i sættekassen. Og her til morgen er jeg stolt af at kunne sige, at kun én guffer er blevet overset! Hun har knækket koden og har gjort nøjagtigt det, Inges kattehjem syntes, hun skulle gøre! Dygtig Pips.

No comments: