Monday, June 15, 2009

Sommerferie!



Så er vi rykket nordpå, vestpå og i det hele taget videre. Det hedder sommerferie. Det er måske nok lige tidligt nok (faktisk er jeg kun lige ved at opdage, at det ikke er spædt forår?) men nej, hvor er det godt at være her igen. Bihulebetændelse og det hele - hvad gør det, når der er cirka 40 skridt til vandkanten, når blæsten rusker i taget og hver gang jeg kigger ud, ser jeg et fyrtårn?!

Vi er i Betty Nansens sommerhuse i Skagen – lidt nord for vippefyret, og det bliver ikke meget bedre. I år har vi ’kun’ det lille hus, altså den lille kasse bag det store hus; strengt taget er det en etværelses med bad og toilet; men vi har terrasse med udsigt mod solnedgangen, vi har 20 skridt mere til vandet end de heldige asener i det store hus, og i det hele taget er det umådelig herligt, også selv om vi bor småt!



For første gang har Frank medbragt et mobilt bredbånd – hurra, nu er vi også online her i vandkanten… om end det faktisk er lidt mystisk, idet vore ferier her altid har været IP-fri og viet til aviser, bøger og tegneserier! Nuvel – det ændrer ikke på hyggen.



Hvor blå er den skyfri himmel? Og hvor godt smager morgenfrugten, når man sidder nede på stenene og kigger på bølgen den blå?
Ih, hvor kan jeg anbefale det her.

No comments: