Sunday, September 14, 2008

Lønstrup



Vi har været i Lønstrup! Og når nu det ikke kunne være Skagen... så var det absolut helt OK! :-)
Vi fik nogle dage med høj, høj sol og knaldblå himmel, jeg nåede at bade, vi læste tegneserier og gik tur - og vi har været alle de 'rigtige' steder, f.eks. på Rubjerg Knude i perfekt vejr og indendørs i tordenvejret; vi har besøgt det spritnye svømmekompleks ParkVendia i Hjørring, samlet havtorn og drukket mørk Gambrinus.... og vi har været på shoppingtur hos den gamle købmand i Vittrup... et besøg, der fortjener sin helt egen post! Det skal han få....



Maarup Kirke ikke desværre ikke længere et helt så rigtigt sted... de er ved at pille kirken ned; den har stået siden 1200-tallet, og nu tager de den ned - for at redde den fra at falde i havet, men uden idé om, hvor eller om den nogensinde skal rejses andetsteds.



Maarup Kirkes venner holdt afsked med kirken hele søndagen, men vi anede ikke noget om det og gik glip af al festen og lyset og musikken... da vi kom derud tirsdag (den har jo altid ligget der... så vi tager bare derud i morgen!!!) var indmaden væk, gulvet ved at blive brækket op og stilladset klar, så blytaget kunne tages ned. Farvel til Maarup Kirke.



Vi har samlet svampe - uh, vi fandt så mange kantareller!!! Og de smagte vidunderligt. Da vi forlod stedet, tog vi et smut ind i samme skov igen og samlede en portion til.... Jums!



Ferie er godt. Meget, meget godt.

No comments: