Sunday, October 14, 2007

Stof, stof, stof....Det er ikke håndarbejde endnu, men det bliver det! Jeg har fået en masse pakker med posten, da mine foreller var i Danmark i denn uge; jeg får alle mine ebay-indkøb sendt til Tyskland, og det er altid en stor fryd at åbne pakker fra de sidste måneders net-shopping... adskillige af dem når jeg nemlig at glemme i mellemtiden, så jeg bliver altid positivt overrasket, når jeg får pakkerne op.
Klik på billedet for at se det i stor størrelse!

Der er kommet små stykker, store stykker og 'fat quarters' - dvs. en yard, delt på midten og derefter på tværs - en halv længde, en halv bredde. Et fast begreb i quilteverdenen, som jeg er ganske tilfreds med; man kan købe en 'fed kvart' og prøve stoffet af på den måde. F.eks. har jeg fået en fed kvart i et Matisse-mønster, som er alle tiders, og en fed kvart i et Klimt-mønster, som bestemt ikke er det,jeg troede (og som ikke lige kan ses på billedet ovenfor, og det gør ikke noget...).... på den måde er det fint ikke at brænde inde med store mængder.

Og en pakke med 'patchwork'-bidder af designerstoffer fra Amy Butlers hånd - det er hende, der laver coriander-printet, og på nettet kan jeg se, at folk er ellevilde med hendes stoffer. Jeg bestilte et bundt småstykker - ca. 25/30 cm i kvadrat - for at prøve at have dem i hånden og se, hvordan de er at have med at gøre. Og de ER virkelig lækre....

Der er store stykker af mit yndlingsprint, coriander; og 1-2 meter af de lækre stoffer med babushka-dukker og japanske dukker. De japanske er jeg helt forelsket i - nejjjj, hvor skal det blive pænt at bruge dem på nogle tasker!!!!
Det røde med pink blomster er rigtig lækkert og meget markant - jeg skal ige overveje, hvad det skal bruges til.

1 comment:

Kristian said...

hej
jeg ser at nogle af de stykker stof du har købt også kan købes på trendsale under under metervare bare et lille forslag
karen