Monday, December 14, 2009

Bagud! Nu er det den 14. december!


Så er jeg retur. Der gik en tid med ikkesærligtjulede ting, der desværre kom forrest i bevidstheden. Nu er jeg imidlertid foran pc'en igen, i nogenlunde humør. med nogle timers julefritid og hygge helt for mig selv - og ligefrem i vågen tilstand. Julekalenderindhentning!

December er over os, og Pipsi er meget, meget utilfreds - det er koldt derude, og det gør hende meget sulten. Og der er for få guffere. Lige meget, hvor mange vi så lægger i sættekassen om aftenen, er Pips stangsulten tidligt om morgenen. Og vækker os. Mig, for det meste. Ved syvtiden sidder der en kat på min mave - ikke særlig blidt, men dog klatrer hun derop - og hvis jeg formår at ignorere hende længe nok, foretager hun et firbenshop over på Franks mave i stedet. Så er alle vågne, og man kan jo passende benytte lejligheden til at fylde nogle guffere på katten, synes hendes dagsorden at være. Lille stinkdyr. Godt, vi generelt holder så meget af hende, for PT er hun godt nok irriterende.

I søndags var der regulær frost på bilen, og ikke kun skorper som så ofte før - næh, enkelte fine, skønne krystaller på ruderne, som var ganske for fine til at fjerne... men af måtte de jo. Fik dog et nogenlunde billede af et. SÅ er det vinter! Kan godt forstå, katten er sulten, det er møgkoldt derude....
No comments: