Friday, April 10, 2009

Så, endelig....Jeg er ikke særligt håndarbejdsagtig... faktisk er der ikke rigtig hverken tid, kræfter eller faciliteter til det i havehuset i Ålborg. Men jeg TÆNKER på at sy og male og gøre ved... men må altså nøjes med at bikse lidt med mine fotografier. (Ja, jeg skal ikke klage, mine dage går med at synge og danse, så det er ikke fordi jeg vansmægter!!! Men det er svært at poste fotos af...)

Jeg er meget glad for det fine lille halvformatkamera. Billederne fra New York fortsætter med at komme ind en lind strøm, efterhånden som jeg får fremkaldt flere film. Nogle af dem er virkelig sjove, skæve og plasticagtige... herligt. Som her ovenfor - jeg er VILD med det, de ter så plasticagtigt i farverne, dybden og i det hele taget... kllik på det for at se det i stort format.... og i enkelte tilfælde er selve det at to billeder fylder ét billede ud rigtig fint og effektfuldt - se f.eks. det her; to sider af samme gang på Museum of Modern Art i New York.


Og dette - taxaen viser tidsforskellem på de to klik...


Indendørs er kameraet på hårdt arbejde. Men indimellem, især i nærheden af vinduer, er det muligt at tage indendørsplasticfotos - her er vi alle fire, fanget på morgenmadsrestauranten i New York, i varierende grad af vellykkethed. De to af drengene er klart de bedste - med skråt lys stort set bagfra kom der en fin virkning.No comments: