Sunday, February 17, 2008

Så er jeg tilbage!


Efter en periode med alt, alt for meget arbejde og ingen tid til håndarbejde eller ngoet som helst, er jeg nu tilbage! :-) Hurra! En fridag til at sove, en fridag til at indhente noget af det forsømte papirarbejde, og igår den frøste fridag til at lave noget, jeg havde lyst til... og det var så denne vellykkede og meget blomstrede indkøbspose.


Sammen med Sylvia er jeg administrator for en taske-bytte-gruppe på nettet, som hver måned foranstalter en taske-swap - og denne måends tema er indbøbspose. Det er det nye, hotte og trendy - i julegave fik jeg en reisenthel-bærepose af Charlotte, og Lykke (som er Charlottes mor...) sendte mig for 14 dage siden en artikel om miljøvnligere indkøbspose-initiativer til inspiration - tak for det!

Og det hele passede så fint, idet jeg netop da satte indkøbspose-swappen i værk.
Den, jeg har lavet, er baseret på en web-opskrift fundet i håndarbejdsforummet 'craftster' - for de interesserede: den er her http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=177482.msg1837265;topicseen#msg1837265 - og tager udgangspunkt i de tynde plasticposer, grønthandlere og udenlandske supermarkeder emballerer varer i. DVS: med fold i siden, svejsning i bunden og ved håndtagene - smart form, men meget dårlig holdbarhed.


Og her er den så - meget blomstret og i en god størrelse; her bærer den på 4 halvandenliters colaflasker, så den kan klare lidt af hvert - og man behøver ikke være bange for, at den revner, som plasticposerne gør... for den har en fransk søm i bunden.

Den er smart - lige lovlig blomstret efter min smag, men min egen behøver jo ikke at vøre helt så floral... - og kan foldes sammen og være i sin egen lomme.... hallo, så gennemtænkt; så kan den altid være i bilen eller i bunden af tasken, klar til det store shopping-ryk.

2 comments:

Concha said...

This looks great!

Anonymous said...

Oh what a cute bag!!! I Love it!! =)