Thursday, August 9, 2007

Carinas taske

Når jeg ind imellem sender tasker til den anden side af verden, tænker jeg på, hvordan de mon reagerer, når de pakker dem ud...
hvis de reagerer bare halvt så lykkeligt som Carina, da hun pakkede sin premieregave ud, er det det hele værd, alle de kiks og opsprætninger og varme timer med vlieselinen.
Carina havde en rigtig dårlig dag med træls ting og træls krop og træls rettelser og træls arbejde med lyset, og ikke engang lyst til at gå ud at hente aftensmad inden gennemspilningen...
men med tasken vendte det hel, dagen blev meget bedre og Carina med.
Hun havde ønsket sig en 'banantaske' - sådan en halvoval en, der hænger nede om bagdelen - stor nok til at a4 kan være i den. Og stor nok til atbruge til hverdag - dvs. ret stor; Carina er endnu værre end jeg til at pakke et helt liv ned i den taske, der skal med på arbejde.

Og da hun så åbnede for den (beundr i øvrigt den MEGET TJEKKEDE LYNLÅS - hvabehar, se lige her....!
Totalt tilfældigt, men nej, hvor er jeg selv begejstret for måden, den endte på!)...
... så fandt hun foret, som jeg i foråret købte på ebay med det ene formål en dag at sy 'noget' til Carina af det. Det hedder 'yoga divas' og er fuldt af langbenede piger i avancerede yogastillinger; jeg kan ikke engang udtale deres navne, men Carina pegede begjstret ned i tasken og sagde '... se, hun sidder i .æ.¤%&#-asana!!!' og blev helt mild i blikket. Sekundet efter flyttede hun alle sine ejendele fra den gamle taske over i den nye og bor nu i banantasken.


Det er så dejligt at lave tasker! Og når I bliver så glade for at få dem, blir jeg jo også så glad! :-)

No comments: